Author Topic: Navi Problem?  (Read 2217 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cafeRg

  • Smoke & Mirrors
  • Alley Manager
  • *
  • Posts: 5467
  • tap this
    • BZoO Radio WorldWide
Navi Problem?
« on: June 17, 2012, 06:30 PM »


Is anyone having a problem seeing their logout button (or other buttons) below the Alley Picture?


4991-0  < click to enlarge




Disclaimer: cafeRg could be wrong.

witt

  • Guest
Re: Navi Problem?
« Reply #1 on: June 17, 2012, 06:41 PM »



Probably not. Just me!




Offline Halo

  • Senior Alley Hostess
  • *
  • Posts: 2171
  • who finds a faithful friend finds a treasure
Re: Navi Problem?
« Reply #2 on: June 17, 2012, 07:24 PM »
Hi, all the buttons are right where they should be on my index page.  :)
Be careful of your thoughts; they may become words at any moment.  ~  Ira Gassen

Offline Mystic1

  • Senior Alley Host
  • *
  • Posts: 3022
  • To know virtue, acquaint yourself with vice.
Re: Navi Problem?
« Reply #3 on: June 17, 2012, 11:36 PM »
Same here...all the buttons seem to be in order. Except the Free Money Button which has been missing for ages. Mutters under his breath about budget cuts and economic downturns
I believe in making the world safe for our children, but not for our children's children, because I don't think children should be having sex.

Offline illiterati

  • Willows
  • *
  • Posts: 560
Re: Navi Problem?
« Reply #4 on: June 17, 2012, 11:39 PM »
Yes I have no logout button at this moment. Happened for a little bit earlier, but resolved on its own (don't remember if or what I did)

Offline cafeRg

  • Smoke & Mirrors
  • Alley Manager
  • *
  • Posts: 5467
  • tap this
    • BZoO Radio WorldWide
Re: Navi Problem?
« Reply #5 on: June 18, 2012, 08:14 AM »

Matt, when you see no logout button ..which browser are you using?







Disclaimer: cafeRg could be wrong.

Offline illiterati

  • Willows
  • *
  • Posts: 560
Re: Navi Problem?
« Reply #6 on: June 18, 2012, 08:34 AM »
Last night, my (android) phone's native browser. I believe I was using safari when it happened earlier.

Offline illiterati

  • Willows
  • *
  • Posts: 560
Re: Navi Problem?
« Reply #7 on: June 18, 2012, 08:36 AM »

And now I'm on my phone, but no mysteriously vanishing buttons.

Offline elise

  • Alley Cat Assistant
  • *
  • Posts: 4223
Re: Navi Problem?
« Reply #8 on: June 18, 2012, 09:44 AM »
All buttons present and accounted for!
Hoping yours have returned by now dear Witt.
I felt it shelter to speak to you  ~Emily Dickinson

Offline A-FRIEND

  • Education Through History
  • Alley Host
  • *
  • Posts: 2783
    • n/a
Re: Navi Problem?
« Reply #9 on: June 19, 2012, 01:55 PM »
There are buttons?
Stop looking at the light. Instead, look at what is being illuminated by the light.